Zoeken naar heb al

Uw zoekactie voor heb al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Nathan 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Neukmaatje gezocht
Ik ben getrouwd, hetero, en heb nu reeds enkele maanden een geheime relatie met mijn vrouw haar dildo. Graag wil ik die eens vervangen door een échte lul. Graag maak ik kennis met een getrouwde (of in een langdurig vaste relatie) man, om dat te verwezenlijken. Op zoek naar vast contact dus, waarmee het liefst ook nog eens klikt. Ik ben sportief, groot, en aantrekkelijk. Drink graag een biertje, rook graag een jointje. Niet op zoek naar gekus, geknuffel oid. Just stone cold sodomy ;) Alles safe, uiteraard. Ik ben benieuwd naar de reacties!  
WalterBiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Eerlijke date graag
Ik ben Bisenior bottom, 62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal, onbehaard slank lichaam, ik heb wel een snor,niet roker,ik laat mij graag doen door 55+,ook doktersonderzoek kan, ook soft bdsm kan, veel kan en mag,vraag maar, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Eerlijke date graag
gisteren
Thomas 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren voor daddy
Hey :) Ik ben 24j, kan ontvangen in Antwerpen en heb zin om eens een dominante daddy te zuigen. Heb geen ervaring dus je moet wel geduldig zijn haha. Voor de rest kan er veel :) Ben verzorgd, sportief en zie er goed uit. Laat maar weten als je vanavond kan  
gisteren
Mister X 58 jaar Antwerpen - Zandhoven
Bi man zoekt date.
Zoek een lekkere jongen uit de buurt van Zandhoven en omliggende. Wie is Bi en wil discreet afspreken? Vandaag kan ik enkel nog ontvangen tot 19uur. Als het klikt op regelmatige basis. Heb niet veel ervaring maar pijp enorm graag, ben hier trouwens zeer goed in...verder zien we wel. Kan iemand nu nog?  
gisteren
Tim 54 jaar Zeeland - Hulst
Wie wil morgen eens lekker verwent zijn
Kan jij mij morgen om 15.30 ontvangen. Ik kom je lekker verwennen . Als je olie heb geef ik je een lekker massage van kop tot teen binnen en buitenkant. Liefst eens een jongen tot 40j Zal je lekker verwennen  
Bischierig 35 jaar Limburg - Genk
Softdate
Gaat er iemand naar een sexcinema vandaag? Ben een bischierige persoon. Samen porno kijken bij jou gaat ook en wie weet gebeurt er meer (ben nog maagd). Zoek enkel in Genk. Hygiene en discretie is een must. Liefst ouder iemand. No fake. Heb je poppers? Nog beter !  

Softdate
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
gisteren
Losser 25 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Gloryhole gezocht
Jonge twintiger is op zoek naar gloryholes in de omgeving waar ik af en toe eens wat zaad kan gaan lossen. Heb jij een gloryhole thuis en wil je mij af en toe eens afzuigen? Stuur dan een berichtje met locatie en algemene informatie van jezelf :)  
gisteren
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Op de koffie...
Is er een nette 65+er die kan ontvangen om lekker van elkaar genieten...bij klik voor regelmatig.Ik heb een slank sporief lichaam,hygiéne en discretie geboden.Bij interesse graag info over jezelf tot vlug x  
Asm 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik zoek lul
Hey lieve mannen ik zoek top kan goed neuken met condoom en ik zoek proper en gezond ik outdoor en cardate ik heb geen auto ik kan verplastnen in regio turnhout als iemand komnen halen gebruiken naar mij en treug bringen ik heb zachte kaal kont kleine kontgat en super kont voor iederen gratis kont je krijgt geen spijtig van mij ik zoek enkel serious mensen kan mij naar blij maken aub dikke kusses  

Ik zoek lul
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10